banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf
button Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf

Schoonmaak


Onze schoonmakers doen niet meer dan nodig en niet minder dan moet. Zo houden wij
kwaliteit en prijs in een goede balans. U kunt bij ons rekenen op betrouwbare medewerkers
en een scherpe, maar reële prijs waardoor wij een hoog kwaliteitsniveau kunnen garanderen.

Wij zijn werkzaam voor:

Schoonmaak kantoor

Een schoon kantoor is van groot belang voor zowel de uitstraling van uw bedrijf op bezoekers als voor uw medewerkers. Een potentiële klant kan al snel de verkeerde indruk krijgen als hij na een toiletbezoek moet constateren dat deze niet schoon is. Gênant en onnodig als u met het juiste bedrijf samenwerkt. Voor medewerkers geldt dat zij prettiger werken op een schone werkplek. Het klinkt logisch, maar toch blijkt dat er door veel bedrijven wordt bezuinigd op de schoonmaak. Elk bedrijf heeft haar eigen wensen en budget voor de schoonmaak binnen het bedrijf. In een persoonlijk gesprek kunnen wij deze doornemen en u adviseren over de mogelijkheden. Hierop volgend ontvangt u van ons een uitgewerkte offerte. Naast de schoonmaak, kunnen wij ook de glasbewassing voor uw binnen- en buitenramen verzorgen.

Schoonmaak kinderdagverblijf

Juist voor kleine kinderen is hygiëne, naast natuurlijk liefde en verzorging, één van de belangrijkste eigenschappen die een kinderopvang dient te hebben. Alle voorwerpen en ruimtes waarmee de kinderen in aanraking komen, dienen grondig te worden schoongemaakt. De leidsters zijn de hele dag druk om hun aandacht onder de kinderen te verdelen. Van hun mag dan ook niet verwacht worden dat zij ook de schoonmaak voor hun rekening nemen. Dit zou ten koste gaan van hun werkplezier en de kwaliteit. Wij willen u deze verantwoordelijkheid graag uit handen nemen en de schoonmaak van uw kinderdagverblijf professioneel uitvoeren. Wij spreken graag de mogelijkheden voor uw locatie(s) door.

Schoonmaak Makelaar en Projectontwikkelaars

Voor makelaars en projectontwikkelaars maken wij regelmatig woningen en bedrijfspanden schoon. Het gaat daarbij om modelwoningen, in de verkoop/verhuur gaande woningen/panden en woningen die vanuit de bouw worden opgeleverd. Wij pakken de zaken grondig aan en zijn flexibel inzetbaar. Hierdoor kunt u altijd op een keurige aflevering rekenen die op tijd klaar is.

Schoonmaak Particulier

Heeft u een verbouwing achter de rug en wilt u uw woning stofvrij opgeleverd hebben? Wilt u uw woning in de verkoop of verhuur zetten en dient het eenmalig te worden schoongemaakt? Wij kunnen dit professioneel en op korte termijn voor u regelen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. De ‘normale’ wekelijkse schoonmaak van woningen verzorgen wij overigens niet.

Schoonmaak School

Als school hoort u er, naast het geven van goede les, voor te zorgen dat de omgeving waarin de leerlingen zich verkeren een gezonde is. Een samenwerking met een goed en kundig schoonmaakbedrijf is daarbij essentieel. Niet al het vuil kan men namelijk met het blote oog zien, maar het is er vaak wel. Onze schoonmakers pakken de zaken professioneel aan, zodat u zich geen zorgen over de hygiëne hoeft te maken. Als schoolbestuur moet u zich immers al over genoeg zaken buigen.

Schoonmaak Sportvereniging

Hoeveel sporters en supporters komen er wekelijks bij uw sportclub over de vloer? Dat zijn er vaak behoorlijk veel als u er over nadenkt. Des te belangrijker is het voor de club om er netjes en verzorgd uit te zien. U wilt immers ook naast het sporten kwaliteit uitstralen! De schoonmaak kunt u bij ons gerust uit handen geven met het vertrouwen dat het grondig wordt schoongemaakt.

Schoonmaak Vereniging van Eigenaren

Het is belangrijk de gemeenschappelijke ruimtes in een appartementencomplex goed te onderhouden. Een schone ruimte draagt bij aan een prettige leefomgeving en nodigt bewoners uit dit zo te houden. Het in de arm nemen van een professioneel bedrijf blijkt hierbij hard nodig. Wij werken al vele jaren voor verschillende Verenigingen van Eigenaren in de regio waardoor u kunt rekenen op deskundig advies en een ruime ervaring.

Schoonmaak winkel

Uw winkel is uw visitekaartje. Met stralende ramen en een net uitziende winkel geeft u een goede eerste indruk. Uit ervaring weten wij dat winkelpersoneel vaak geen tijd heeft om goed schoon te maken. Helaas zijn hierdoor stofvlokken in de hoeken en paskamers, wazige ramen en toonbanken met vingerafdrukken het resultaat. Zonde om hier onvoldoende aandacht aan te besteden. Wij helpen u graag een constant nette uitstraling van uw winkelpand te realiseren, zodat u en uw medewerkers zich op de verkoop kunnen richten. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen vakgebied.