banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf Particulier
offerte Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf Particulier

Glazenwasser woning


U wilt toch ook dat uw huis er netjes uitziet? Het wassen van uw ramen geeft uw woning
weer een frisse uitstraling én het is het behoud van uw kozijnen. In het huis zorgen de meeste
mensen er wel voor dat alles schoon en opgeruimd is, maar de buitenkant van de woning wordt vaak vergeten. Vreemd eigenlijk, want de buitenkant van je woning is toch het eerste dat je bij aankomst ziet.

Elke maand schone ramen, dat is pas fijn thuis komen! Doordat iedereen zo druk is met werk en/of gezin, kiezen steeds meer mensen voor een glazenwasser. Geen irritaties over het eeuwige uitstellen meer of het toch niet perfect mooi krijgen van de ramen, maar altijd professioneel gewassen ramen. Het verschil zult u zien! Wij kiezen ervoor om te werken op de traditionele manier (met de hand en ladder) in plaats van met een telebewassinginstallatie. Op deze manier kunnen wij een zo hoog mogelijke kwaliteit leveren en de details van het houtwerk voor u in de gaten houden. U kunt zowel de buiten- als binnenramen door ons laten wassen. Maar ook voor het schoonmaken van dakgoten of met de hogedrukspuit schoonspuiten van uw terras kunt u bij ons terecht.

Als service maken wij uw houtwerk tijdens het glazenwassen standaard schoon. Hiermee beschermt u de kozijnen en is deze beter bestand tegen weersinvloeden. Ervaring leert dat u hierdoor kunt besparen op de schilderskosten. Wij werken met een klein team vaste glazenwassers. Onze medewerkers zijn vriendelijk, gemotiveerd en hebben een verzorgd uiterlijk. Zij zijn zich bewust van de vertrouwensband waardoor u ten alle tijden kunt rekenen op hun discretie.

Glasbewassing blijft een vak. Door de vele jaren ervaring en de verscheidenheid van ons werk, zijn wij gespecialiseerd in het wassen van alle soorten ramen. Van grote raampartijen tot kleine glas-in-loodramen, van dakkapel tot moderne serre. Wij houden ongeacht het object alle details in de gaten, zodat wij altijd een perfect resultaat kunnen afleveren. Wij hanteren een scherpe, maar reële prijs waardoor wij een constante kwaliteit van onze diensten kunnen blijven leveren. Daarnaast krijgt u nadat wij uw ramen hebben gelapt netjes een factuur van ons opgestuurd. De betaling gebeurt per bank, dus ook ’s avonds kunt u genieten van uw rust zonder dat er iemand aan de deur komt om af te rekenen.

De voordelen

  • Een verzorgd en fris uitziend huis
  • Professioneel gewassen ramen
  • Een betrouwbaar bedrijf met veel ervaring
  • Geen irritaties over de ramen meer
  • Betaling veilig per bank
  • Standaard uw houtwerk schoon
  • Kostenbesparing op de schilder
  • Nette glazenwassers in bedrijfskleding
  • De complimenten zijn voor u