banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf Bloemendaal
offerte glazenwasser Bloemendaal

Glazenwasser Bloemendaal


Bent u op zoek naar een glazenwasser in Bloemendaal?

Onze glazenwassers werken al vele jaren voor bewoners en bedrijven in heel Bloemendaal en
omgeving. Wij worden gekozen om de geleverde kwaliteit en zijn er trots op dat wij daardoor een hechte klantenkring bezitten die zich blijft uitbreiden. Wij zijn gespecialiseerd in het wassen van een grote verscheidenheid van villa’s en bedrijfspanden. Elk huis of pand is tenslotte anders en heeft zijn eigen aandacht nodig. Behoud van kozijnen en schilderwerk is een van de voordelen als u door ons uw ramen laat lappen. Wij maken namelijk als service standaard uw houtwerk schoon. Wilt u ook professioneel gewassen ramen? Als glazenwasser in Bloemendaal staan wij u graag tot dienst.

Ons bedrijf bestaat uit een team vriendelijke glazenwassers met een net voorkomen. Zij dragen bedrijfskleding waardoor zij voor u altijd goed herkenbaar zijn. Nadat de werkzaamheden door ons zijn uitgevoerd ontvangt u van ons een factuur. De betaling geschied vervolgens per bank. Op deze manier houdt u het overzicht en kiezen wij voor uw en onze veiligheid. Als glazenwasser in Bloemendaal nemen wij u het werk graag uit handen.

U kunt bij ons terecht voor het wassen van zowel uw buiten- als binnenramen. Pluspunt voor particulieren is dat voor de glasbewassing van de binnenramen het lage btw-tarief van 6% geldt. Naast het werk als glazenwasser in Bloemendaal, zijn wij ook inzetbaar voor het op afroep legen van uw dakgoten ter voorkoming van lekkages. Het met de hoge drukspuit schoonmaken van uw terrasbestrating, vlonders etc. behoort ook tot de opties. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden om het in- en rondom uw woning er weer keurig uit te laten zien. U kunt ons vrijblijvend bellen op telefoonnummer 023-2302012.

Over Bloemendaal
Bloemendaal is ontstaan aan de oostzijde van de Gouwe in de polder Bloemendaal. Vanaf het jaar 1100 werd dit gebied ontgonnen. In 1298 werd de naam Blommendale voor het eerst vermeld. De Bloemendaalse bebouwing concentreerde zich langs de Kleiweg (de tegenwoordige Bloemendaalse weg) waar voornamelijk boerderijen aan waren gelegen. Anno 2012 telt de gemeente 22.046 inwoners en heeft het een oppervlakte van 38,56 km². De gemeente bestaat uit de dorpen Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal aan Zee en Vogelenzang. Aangrenzende gemeenten zijn Haarlem, Heemstede, Hillegom, Noordwijkerhout, Velsen en Zandvoort. Bloemendaal is een dunbevolkte gemeente, omdat een groot gedeelte hiervan uit ongerepte duinen bestaat. Door het weekblad Elsevier en Bureau Louter is Bloemendaal in 2011 uitgeroepen tot de één na beste woongemeente van Nederland. Bij de winnaars per provincie werd Bloemendaal eerste. Wij kunnen ons hier helemaal in vinden. Wij vinden het dan ook een plezier om als glazenwasser in Bloemendaal te werken.