banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf Haarlem
offerte schoonmaakbedrijf haarlem Schoonmaakbedrijf Haarlem

Zoekt u een goed schoonmaakbedrijf in Haarlem?

Bij ons bedrijf kunt u rekenen op écht schone werkruimtes. Onze schoonmakers gaan voor het
beste resultaat en doen wat zij beloven. Stofvrije bureaus en kasten, frisse toiletten en een keurig entree. Als schoonmaakbedrijf in Haarlem gaan wij voor het beste resultaat!

Wij zijn werkzaam voor:

  • Kantoren
  • Kinderdagverblijven
  • Makelaars en projectontwikkelaars
  • Particulieren (o.a. na verbouwing, verhuizing)
  • Scholen
  • Sportverenigingen
  • Vereniging van Eigenaren
  • Winkels

Er is lange tijd door bedrijven bezuinigd op de schoonmaakkosten. Logisch dat hiernaar wordt gekeken gezien de economisch zware tijd, maar toch blijkt dit vaak geen verstandige keuze. Uit ervaring weten wij dat schoonmaakbedrijven die de laagste prijs bieden, vaak niet kunnen waarmaken wat zij beloven. Een slechte schoonmaak is vaak het resultaat en dat hebben uw medewerkers of, erger nog, uw relaties mogelijk al gemerkt. Indien dit het geval is, bent u mogelijk toe aan verandering. Met zo’n schoonmaakbedrijf in Haarlem hoeft u namelijk geen genoegen te nemen. Het kan ook anders.

Y. Kooijman glazenwasserij en schoonmaakbedrijf heeft ervoor gekozen om een scherpe, maar wel reële prijs te hanteren. Hierdoor hoeven wij nooit op de loonkosten en het opleiden van personeel te besparen. Wij begeleiden onze medewerkers totdat wij tevreden zijn met het resultaat en blijven dit regelmatig voor u controleren. Wij merken dat steeds meer bedrijven voor kwaliteit kiezen, waardoor onze klantenkring blijft groeien en daar zijn wij trots op. Tevreden klanten zijn immers hét visitekaartje. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Een stukje Haarlemse nostalgie
Eén van de mooiste oude steden van Nederland is wel Haarlem. Haarlem telt ongeveer 150.000 inwoners en is ontstaan in de Romeinse tijd. De stad was een nederzetting en lag aan de doorgangsweg naar Velsen. Hier lag ook een Romeins fort. In de tiende eeuw is er op de Grote Markt een grote stenen woning van de Graaf van Holland en een houten Mariakerk gebouwd. Hieromheen breidde de nederzetting zich uit. In het jaar 1245 werd er door Graaf Willem II van Holland stadsrechten aan Haarlem geschonken. Vanaf dat jaar kent Haarlem een rijke geschiedenis en wordt het één van de belangrijkste steden van Nederland. In de stad kunt u dit overal goed zien. Door de molens langs het Spaarne, het Markante Stadhuis, de Haarlemse Hofjes en grote religieuze bouwwerken. De oude kern van de stad is als beschermd stadsgezicht aangewezen. Een bijzondere stad, waardoor wij graag als schoonmaakbedrijf in Haarlem werkzaam zijn.