banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf Heemstede
offerte schoonmaakbedrijf Heemstede Schoonmaakbedrijf Heemstede

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Heemstede?

Bij Y. Kooijman glazenwasserij en schoonmaakbedrijf kunt u op écht schone (werk)ruimtes
rekenen. Wij hanteren een scherpe, maar eerlijke prijs waarin de schoonmakers voldoende tijd krijgen om goed schoon te maken. Een keurig net entree, stofvrije kasten, fris afgenomen bureaus en hygiënisch schone toiletten zijn daarvan het resultaat. Wij gaan als schoonmaakbedrijf in Heemstede alleen voor het beste resultaat!

Wij zijn werkzaam voor:

  • Kantoren
  • Kinderdagverblijven
  • Makelaars en projectontwikkelaars
  • Particulieren (o.a. na verbouwing, verhuizing)
  • Scholen
  • Sportverenigingen
  • Vereniging van Eigenaren
  • Winkels

Door veel bedrijven is er lange tijd bezuinigd op de kosten van schoonmaak. Gezien de economische tijd is het logisch dat hiernaar wordt gekeken, maar om juist op dit onderwerp te bezuinigen blijkt vaak niet verstandig. Er zijn nogal wat prijsvechters in de schoonmaakbranche. Dit lijkt mooi, maar uit ervaring van nieuwe klanten weten wij dat je hiermee vaak bedrogen uit komt. Slecht schoonmaakwerk of ondoorzichtige hoge narekeningen blijken het resultaat. Wellicht bent u hiervan al op de hoogte en toe aan verandering. U hoeft hier namelijk geen genoegen mee te nemen. Ons bedrijf hanteert een eerlijke manier van werken en zijn u graag als schoonmaakbedrijf in Heemstede van dienst.

Wij werken voor zowel de wekelijkse schoonmaak bij kantoren, winkels etc. als voor schoonmaakklussen op afroep na bijvoorbeeld feesten en partijen, verbouwingen of bij opleveringen. Voor Vereniging van Eigenaren nemen wij ook veel werk uit handen. De schoonmaak van trappenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes verzorgen wij voor diverse V.v.E. in de regio. Tevens zijn wij als glazenwasser in Heemstede en omgeving werkzaam waardoor wij ook de glasbewassing voor u kunnen verzorgen. Als schoonmaakbedrijf in Heemstede kunt u ons voor een compleet schoon bedrijf inschakelen. Indien u interesse heeft kunt u ons offerteaanvraagformulier invullen of direct contact met ons opnemen door te bellen met 023-2302012. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om e.e.a. door te spreken.