banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf Haarlem
offerte glazenwasser haarlem

Glazenwasser Haarlem


Zoekt u een glazenwasser in Haarlem?

Wij werken al meer dan 12 jaar als vaste glazenwasser in Haarlem. Onze glazenwassers
werken in alle wijken van Haarlem, voor zowel de bewoners als de winkels en bedrijven. Als u op zoek bent naar een professionele glazenwasserij die staan voor hun vak, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Haarlem telt veel verschillende woningen en gebouwen. Dat is voor ons één van de redenen dat wij het zo leuk vinden om als glazenwasser in Haarlem te werken. Van een karakteristieke jaren-30-woning tot gemoderniseerd grachtenpand, van appartementencomplex tot klassiek herenhuis dat als bedrijf gebruikt wordt. Haarlem is van alle markten thuis. Onze glazenwassers zijn gewend om de ramen van alle soorten gebouwen in Haarlem te wassen. Juist die ervaring maakt ons gespecialiseerd op ons vakgebied.

Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, hebben wij ervoor gekozen om voornamelijk te werken op de traditionele manier (met de hand en ladder) en niet met een telebewassinginstallatie. Onze ervaring is dat we hiermee een beter resultaat kunnen leveren en de details beter in de gaten kunnen houden. Voor bepaalde panden met een hoogte boven de 10 meter kan telebewassing wel degelijk goed ingezet worden. Als glazenwasser in Haarlem beoordelen wij elk pand daarom afzonderlijk lettend op het beste resultaat.

Wij maken uw kozijnen, tijdens het wassen van uw ramen, als service standaard schoon. Op deze manier ziet uw woning/bedrijf er écht netjes uit en is uw houtwerk goed beschermd tegen weersinvloeden. Ons team glazenwassers bestaat uit vriendelijke jongens die het werk met plezier doen. Dit uit zich in het resultaat en dat is natuurlijk waar het u om gaat. Ze dragen daarnaast bedrijfskleding waardoor ze voor u altijd herkenbaar zijn. Kiest u ook voor stralende ramen? Belt u vandaag nog dé glazenwasser in Haarlem voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Nog even over Haarlem
Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland en telt zo’n 150.000 inwoners. De stad is ontstaan in de Romeinse tijd als nederzetting aan een doorgangsweg naar Velsen waar een Romeins fort lag. In de 10e eeuw heeft de graaf van Holland een stenen huis aan de Grote Markt en is er een houten Mariakerk gebouwd. Er breidde zich om dit centrum heen nederzettingen uit. Graaf Willem II schonk in 1245 stadsrechten aan Haarlem. Haarlem is vanaf dat moment één van de belangrijkste steden van Nederland en kent een rijke geschiedenis. In de stad kun je dit vooral goed zien door de grote religieuze bouwwerken, maar ook door het stadhuis aan de Grote Markt, de hofjes en molens langs het Spaarne. De oude kern van de stad is als beschermd stadsgezicht benoemd. Al met al een stad om trots op te zijn, waardoor wij graag als glazenwasser in Haarlem werken!