banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf zakelijk
button Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf zakelijk

Glazenwasser zakelijk


Een keurig uitziend bedrijfspand met stralende ramen… een goede eerste indruk is gemaakt!
U geeft (potentiële) klanten hiermee direct een welkomstgevoel, waardoor u dat eerste stukje
vertrouwen al heeft gewonnen. Ook voor uw medewerkers is een nette en schone werkomgeving natuurlijk fijn. Een frisse en heldere werkomgeving zorgt er immers voor, dat ze met een prettig gevoel op hun werk zitten wat de arbeidsproductie bevordert.

Onze glazenwassers staan voor hun vak. Door onze ervaring en de verscheidenheid in ons werk, zijn we gespecialiseerd in het wassen van alle soorten raampartijen. Met zowel een modern kantoorpand als karakteristiek grachtenpand kunnen wij prima uit de voeten. Ongeacht het object, houden we alle details in de gaten om een perfect resultaat te kunnen leveren. Wij werken met een team vaste glazenwassers. Onze medewerkers zijn vriendelijk, gemotiveerd en hebben een verzorgd uiterlijk. Zij zijn zich bewust van de vertrouwensband waardoor u ten alle tijden kunt rekenen op hun discretie.

Als service maken wij uw kozijnen tijdens het glazenwassen standaard schoon. Hiermee zijn uw kozijnen beter beschermd tegen weersinvloeden en kunt u besparen op de schilder. Indien gewenst kunnen wij ook extra werkzaamheden voor u uitvoeren. Denkt u hierbij aan gevelreiniging, de schoonmaak van dakgoten, schoonspuiten van terrassen met een hoge drukspuit etc. Qua prijsstelling hanteren wij een scherpe, maar reële prijs. Op deze manier kunt u op een constante kwaliteit van onze diensten rekenen. Wij werken namelijk graag aan een duurzame relatie met onze klanten.

De voordelen:

  • Uw bedrijf altijd een keurig en fris uiterlijk
  • Een betrouwbaar en ervaren glazenwasserijbedrijf
  • Zowel uw binnen- als buitenramen stralend schoon
  • Professionele glazenwassers
  • Het beste visitekaartje voor uw bezoekers
  • Flexibel inzetbaar, óók voor extra werkzaamheden

Wij zijn werkzaam voor:

Glazenwasser Kantoor

Het uiterlijk van uw kantoor is van groot belang voor het gevoel dat (potentiële) klanten en medewerkers bij uw bedrijf hebben. Een stoffig uitziend kantoor of een bedrijf dat energie uitstraalt? U kunt hierin het verschil kiezen. Door uw ramen professioneel te laten wassen geeft u uw kantoor weer een nette uitstraling. Het verschil zal zeker zichtbaar zijn. Door onze brede ervaring zijn wij inzetbaar voor alle soorten gebouwen, hoe bewerkelijk ook. Wij beoordelen elk kantoor afzonderlijk en kiezen vervolgens de manier van werken dat het beste resultaat geeft. Keuzes hierin zijn: het wassen van ramen op de traditionele manier (met de hand en ladder), met een telebewassinginstallatie, hoogwerker of hanginstallatie. Wij staan graag voor u klaar om uw wensen door te spreken en uw bedrijf vrijblijvend te offreren.

Glazenwasser Kinderdagverblijf

Nog even zwaaien naar mama of papa. Schattig, maar wat zijn die ramen alweer vies! U als geen ander weet hoe snel de ramen binnen uw organisatie vies worden. Een dikke kus tegen het raam, vieze kindervingertjes… het hoort er allemaal bij, maar een goede hygiëne ook. Onze glazenwassers werken voor verschillende kinderdagverblijven in de regio en kunnen zowel de binnen- als buitenramen voor uw wassen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Glazenwasser Makelaar

Voor uw etalagepresentatie met de te-koop-staande-woningen zijn schone ramen natuurlijk van groot belang. Maar ook voor de verkoop en/of verhuur van woningen in een woning die schoon en fris is essentieel. Het is alom bekend dat net gewassen ramen een huis lichter maakt waardoor het een vriendelijke uitstraling krijgt. Het gaat vaak om de eerste indruk en die kunt u maar één keer geven. Wij werken voor verschillende makelaars in de regio en kunnen naast het wassen van de ramen ook woningen stofvrij voor u opleveren. Eenmalig schoon gewassen ramen voor de fotoreportage of zolang een huis te koop staat. Onze glazenwassers staan ten alle tijden voor u klaar! Help u klant zijn huis sneller te verkopen en neem vandaag nog contact met ons op.

Glazenwasser School

Met de vele leerlingen op school, worden de ramen ook snel vies. Ze zitten immers heel wat uren per dag op school. Voor een gezonde leeromgeving is het belangrijk dat de ramen regelmatig goed worden gewassen. Als professional weten wij hoe we snel en vakkundig uw ramen weer kunnen laten stralen. Onze glazenwassers kunnen zowel de binnen- als buitenramen voor uw wassen zonder dat uw leraren en leerlingen hier last van ondervinden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak om uw wensen met ons door te nemen.

Glazenwasser Sportvereniging

Veel sportverenigingen draaien op vrijwilligers. Uiteraard is deze hulp voor de club onmisbaar, maar wellicht zou u de kwaliteit toch liever wat professioneler zien. Daarnaast is het steeds lastiger om vrijwilligers te vinden en wordt de druk op de overgebleven mensen steeds hoger. Onze glazenwassers nemen u de zorg en het werk graag uit handen. Laat uw ramen professioneel wassen en geef hiermee de leden en gastsporters een welkom entree bij uw club. Denkt u er ook aan om de schoonmaak uit handen te geven? Wij kunnen u ook hierin adviseren.

Glazenwasser Vereniging van Eigenaren

In elk appartementengebouw zitten grote raampartijen wat het aanzicht van het complex grotendeels bepaalt. Voor de uitstraling van het complex is het belangrijk dat deze netjes oogt. Onze glazenwassers kunnen de binnen- en buitenramen van de entree en trappenhuizen professioneel lappen, maar ook de glasbewassing voor de appartementen van bewoners verzorgen. Wij werken voor verschillende V.v.E. in de regio en hebben daardoor veel ervaring op dit gebied opgebouwd. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt het offerteaanvraagformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij nemen u graag het werk uit handen!

Glazenwasser Winkel

Met uw etalage wilt u potentiële klanten uitnodigen naar binnen te komen. Uw winkelruiten dienen er daarom altijd glashelder en netjes uit te zien. Winkelpersoneel heeft vaak de tijd niet om hiervoor te zorgen of ze doen het niet zo netjes als u eigenlijk zou willen. Veel van uw collega-winkeliers herkennen dit probleem en kiezen ervoor om onze glazenwassers de ramen te laten wassen. Uit de reacties weten we, dat niet alleen u, maar óók de klanten het verschil zien. Uw winkel krijgt weer een frisse uitstraling waar klanten graag komen. Wij zijn er trots op dat wij de vaste glazenwasser zijn van een groot aantal winkels in Haarlem en omgeving. Wij kunnen voor zowel één als meerdere vestigingen een vrijblijvende offerte voor u maken. Belt u vandaag nog.