banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf Vijfhuizen
offerte glazenwasser Vijfhuizen

Glazenwasser Vijfhuizen


Heeft u een glazenwasser in Vijfhuizen nodig?

Met meer dan 12 jaar ervaring als glazenwasser in Vijfhuizen kennen wij de buurt, huizen
en bedrijven. Vijfhuizen heeft een grote verscheidenheid aan woningen. Natuurlijk komt dit door de oude dorpskern aan de ene kant en het moderne nieuwbouwgedeelte aan de andere. Wij zijn gewend om de ramen van beide type woningen te lappen. U kunt bij ons dan ook rekenen op kwaliteit. Geen waterranden of strepen op uw ramen, maar een mooi resultaat.

Onze medewerkers zijn Nederlands sprekend, hebben een net voorkomen en staan voor hun vak. Zij hebben plezier in wat ze doen en dat kunt u zien in het resultaat. Als professionele glazenwasser in Vijfhuizen maken wij het houtwerk als service standaard schoon, zodat dit er ook netjes uitziet. Daarnaast is dit het behoud van uw kozijnen.

U kunt bij ons per bank betalen. U krijg daardoor ’s avonds niemand aan de deur om contant af te rekenen, maar een nette factuur waar de werkzaamheden die gedaan zijn op staan omschreven. Op die manier houdt u het overzicht en kiest u voor gemak. Dus zoekt u een glazenwasser in Vijfhuizen voor uw woning of bedrijf? Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Een stukje over Vijfhuizen
Vijfhuizen is een dorp met zo’n 4.387 inwoners welke al voor de inpoldering van de Haarlemmermeer bestond. Bij het graven van de Ringvaart vormde het één van de landtongen die van het oude land werden afgesneden. Vijfhuizen was eerst een vooral lintvormig dijkdorp. In de tijd is de oude kern echter omsloten door verschillende wijken en buurten. Enkele hiervan zijn de Stellinghof, Baarsjes, Nes en Mient. Deze eerst kenmerkt zich door de bijzonder architectuur en is één van de Vinexwijken van de Haarlemmermeer. Ten zuiden van Vijfhuizen tref je het Kunstfort oftewel het Fort bij Vijfhuizen. Dit is een centrum, welke onderdeel van de Stelling van Amsterdam is, voor de actuele kunst. Ten noorden van het dorp tref je een eendenkooi. Aan de zuidkant tref je verder het Floriadeterrein en het park de Groene Weelde. Tussen augustus 1912 en eind 1935 had Vijfhuizen een station aan de spoorlijn Aalsmeer–Haarlem. Door de verscheidenheid aan woningen (oud en nieuw, authentiek en modern) blijft Vijfhuizen voor ons een bijzonder dorp waardoor wij graag als glazenwasser in Vijfhuizen werken.