banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf aerdenhout
offerte glazenwasser aerdenhout

Glazenwasser Aerdenhout


U bent op zoek naar een glazenwasser in Aerdenhout?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het wassen van ramen van een grote verscheidenheid van
woningen en bedrijfspanden in Aerdenhout. Bij veel van onze klanten werken wij al vele jaren en daar zijn wij trots op. Tevreden klanten zijn tenslotte het beste visitekaartje wat wij ons kunnen wensen. Wij staan óók u als glazenwasser in Aerdenhout graag tot dienst.

U kunt bij Y. Kooijman glazenwasserij en schoonmaakbedrijf terecht voor het wassen van zowel uw binnen- als buitenramen. Wij maken uw houtwerk, tijdens het lappen van uw ramen, standaard schoon om dit in een zo’n goed mogelijke staat van onderhoud te houden. Als extra werkzaamheden kunnen wij uw dakgoten legen, zodat het water goed kan blijven weglopen en er geen lekkages ontstaan. Ook kunt u ons inschakelen om uw terras, vlonders etc. schoon te spuiten met een hoge drukspuit zodat dit er weer keurig uitziet. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Als glazenwasser in Aerdenhout gaan wij voor het leveren van een hoogwaardige kwaliteit. Geen strepen of waterranden op uw ramen, maar professioneel gelapte ramen. U kiest voor een professional dus mag u dit verwachten. Dit is ook een van de redenen dat wij ervoor hebben gekozen om te werken op de traditionele manier (met de hand en ladder) in plaats van de u wellicht bekende telebewassinginstallatie. Hierdoor houden wij de details goed in de gaten en kunnen wij een hoger kwaliteitsniveau afleveren. Onze glazenwassers zijn vriendelijke jongens met een net voorkomen. Zij dragen bedrijfskleding waardoor u hen altijd kunt herkennen. Daarnaast hebben zij plezier in hun werk wat resulteert in een mooi resultaat. Belt u ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak. Wij nemen u het werk graag uit handen!

Over Aerdenhout
De plaats Aerdenhout telt ongeveer 4376 inwoners. De naam Aerdenhout komt voort uit de naam 'Den Anderen Hout': Aerdenhout was namelijk een ander bosgebied (een andere 'hout') dan de Haarlemmerhout. In de bossen en rondom het dorp liggen veel opvallende villa’s waar Aerdenhout bekend om staat. Velen zijn onder architectuur gebouwd waardoor geen huis van oudsher hetzelfde is. Aerdenhout heeft van oudsher een agrarisch karakter. Er was vroeger een melkerij aanwezig voor de plaatselijke boeren. Deze heette Melkerij Mariënbosch en lag aan de Boekenroodeweg. De grote verscheidenheid van prachtige woningen is voor ons een van de redenen waardoor wij graag als glazenwasser in Aerdenhout werkzaam zijn.