banner glazenwasser heemstede
offerte glazenwasser heemstede

Glazenwasser Heemstede


Bent u op zoek naar een glazenwasser in Heemstede?

Als vaste glazenwasser in Heemstede weten wij dat u als inwoner voor kwaliteit gaat. U wilt
dat uw woning of bedrijf er altijd netjes uitziet. Wij kunnen dit voor u realiseren. Door onze ervaring weten wij dat een oud landhuis of jaren-30-woning een hele andere aanpak nodig heeft, dan een moderne winkel of bedrijfspand. Onze glazenwassers begrijpen hun vak, hebben hier plezier in en dát ziet u in het resultaat!

Wij hebben ervoor gekozen om te werken op de traditionele manier (d.w.z. met de hand en ladder) en niet met de u wellicht bekende telebewassinginstallaties. Op deze manier kunnen wij een hoger afwerkingsniveau realiseren en de details in het oog houden. Ons bedrijf bestaat uit een team enthousiaste glazenwassers met een verzorgd uiterlijk. Door het dragen van bedrijfskleding zijn ze daarnaast voor u altijd herkenbaar. Zij werken netjes en maken als service het houtwerk van uw woning/bedrijf standaard schoon. U woning ziet er hierdoor écht netjes uit en uw houtwerk is goed beschermd tegen de verschillende weersinvloeden. Indien u dit wenst kunnen de binnenramen ook door onze glazenwasser in Heemstede worden gewassen.

U kunt bij ons bedrijf veilig per bank betalen. Nooit meer ’s avonds iemand aan de deur om af te rekenen, terwijl u net lekker op de bank zit en eigenlijk geen contant geld in huis heeft. U kent het wellicht nog wel. Nadat uw ramen door onze glazenwasser in Heemstede zijn gewassen, krijgt u een factuur van ons opgestuurd met duidelijke beschrijving van de werkzaamheden en prijsberekening. Op deze manier houdt u het overzichtelijk en is het wel zo veilig.

Wilt u ook altijd stralende ramen? Bel vandaag nog dé glazenwasser in Heemstede voor een vrijblijvende prijsopgave. Zoekt u ook iemand om de dakgoten te legen of uw terras met de hoge drukspuit schoon te spuiten? Wij kunnen dit soort werkzaamheden ook voor u uitvoeren.

Een stukje Heemsteedse historie
De gemeente is voortgekomen uit de ‘Heerlijkheid Heemstede’ en is in de 13e eeuw ontstaan. Een telg uit het adelijk geslacht van Holy vestigde zich rond het jaar 1290 aan het Spaarne. Hij werd door graaf Floris V met Heemstede beleend en bouwde een kasteel. Na diverse schenkingen/aankopen werd uiteindelijk het grondgebied de Heerlijkheid Heemstede gevormd. Dit is het gebied van de huidige gemeente Heemstede tot en met Den Hout en de gemeente Bennebroek. De Heerlijkheid Heemstede telt in 1494 zo’n 65 haardsteden, in 1651 zijn er ongeveer 330 huisgezinnen. In 1653 werd de boedel van Adriaan Pauw verdeeld; Bennebroek was het zuidelijkste deel van de Heerlijkheid Heemstede en werd als een afzonderlijke heerlijkheid beleend. In 1787 telt Heemstede 196 huisgezinnen, in 1850 zijn er 285 huizen met ongeveer 2.332 inwoners. De bevolking bestaat destijds naast de bewoners van de buitenplaatsen, zelfstandige ambachtslieden en renteniers, hoofdzakelijk uit arbeiders zoals tuinlieden, koetsiers, palfreniers en huisknechten) die hun werk vinden op de blekerijen, bloembollenbedrijven en buitenplaatsen.