banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf vogelenzang
offerte glazenwasser vogelenzang

Glazenwasser Vogelenzang


Zoekt u een glazenwasser in Vogelenzang?

Als professionele glazenwasserij in Vogelenzang staan wij graag voor u klaar. Wij werken al
vele jaren als vaste glazenwasser in Vogelenzang. Door de geruime ervaring die wij in de jaren hebben opgedaan, zijn wij gewend om alle soorten ramen van woningen en bedrijfspanden te wassen. Wij kunnen u daardoor een hoog kwaliteitsniveau aanbieden.

Onze klantenkring blijft groeien en daar zijn wij best trots op. Wat is er immers mooier dan een tevreden klant die ons weer als goede glazenwasser in Vogelenzang bij de buren aanprijst? Voor ons is dit één van de drijfveren om goed werk af te leveren en zuinig met onze klanten om te gaan. Elke klant is voor ons dan ook belangrijk. Onze medewerkers dragen bedrijfskleding waardoor zij voor u altijd herkenbaar zijn. Het zijn vriendelijke jongens met hart voor het vak. Ze vinden het werk dat ze doen leuk en willen dit graag netjes voor u uitvoeren. U zult dit zien in het resultaat.

Voor uw gemak en de veiligheid voor onze medewerkers, hebben wij ervoor gekozen dat u bij ons per bank kunt betalen. U krijgt hierdoor niemand ’s avonds aan de deur om contant af te rekenen. In plaats daarvan krijgt u van ons, na het uitvoeren van de werkzaamheden, een nette factuur thuisgestuurd waar de werkzaamheden op vermeld staan. De betaling geschied vervolgens per bank. Op deze manier houdt u het overzicht en kan het openstaande bedrag nooit oplopen, omdat u geen contant geld in huis heeft. Als glazenwasser in Vogelenzang kiezen wij voor uw gemak en veiligheid.

De voordelen op een rij:

  • Elke maand stralende ramen
  • Professionele glazenwassers
  • Behoud van uw houtwerk
  • Betaling veilig per bank

Een stukje over Vogelenzang
In de gemeente Bloemendaal ligt het mooie dorp Vogelenzang. Het dorp heeft in 2012 zo’n 2192 inwoners en vroeger leefde men hier van de bloembollenteelt. Vogelenzang was vroeger een onderdeel van Den Hout. Dit bos strekte zich tot ver in de middeleeuwen uit tussen Leiden en Alkmaar. In dit bos jaagden vroeger de latere graven van Holland: De Heren van Brederode. Door graaf Floris de V van Holland werd er in de tiende eeuw een jachtslot met de naam 't Huys te Vogelesang gesticht. Dichtbij Huis te Vogelenzang, rondom de buitenplaats Teylingerbosch zijn de restanten van de oude slotgracht nog zichtbaar. Opvolger van het jachtslot is in de zeventiende eeuw het huidige Huis te Vogelenzang geworden. In 1880 is het station Vogelenzang-Bennebroek gebouwd, maar sinds 1944 stoppen hier geen treinen meer. In 2007 is het station helemaal gerenoveerd en op dit moment is er een lunchroom in gevestigd. Verder is de natuur schitterend te noemen in Vogelenzang, de wilde damherten en vossen zijn hier regelmatig te zien. Een prachtig dorp waardoor wij graag als glazenwasser in Vogelenzang werkzaam zijn.