banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf Hoofddorp
offerte schoonmaakbedrijf Hoofddorp Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Zoekt u een goed schoonmaakbedrijf in Hoofddorp?

Bij Y. Kooijman glazenwasserij en schoonmaakbedrijf kunt u rekenen op stofvrije kasten, fris
afgenomen bureaus en hygiënisch schone toiletten. Wij nemen geen genoegen met half werk, maar zorgen ervoor dat u een écht schoon bedrijf krijgt en houdt. Het verschil met andere schoonmaakbedrijven is dat onze schoonmakers een goede begeleiding en voldoende tijd krijgen om dit waar te maken. Zij maken tenslotte het verschil. Als schoonmaakbedrijf in Hoofddorp staan wij voor onze kwaliteit.

Ons bedrijf is inzetbaar voor:

  • Horecagelegenheden
  • Kantoren
  • Kinderdagverblijven
  • Makelaars en projectontwikkelaars
  • Particulieren (o.a. na verbouwing, verhuizing)
  • Scholen
  • Sportverenigingen
  • Vereniging van Eigenaren
  • Winkels

Door veel bedrijven is er lange tijd bezuinigd op de schoonmaakkosten. Er zijn dan ook behoorlijk veel prijsvechters in de schoonmaakbranche die gouden bergen beloven. Helaas blijkt ook hierin dat je niet kunt verwachten om voor ‘een dubbeltje op de eerste rij’ te zitten. Uit ervaring weten wij dat slecht schoonmaakwerk, idem communicatie en ondoorzichtig hoge rekeningen achteraf vaak het resultaat is. U hoeft hier geen genoegen mee te nemen. Ons bedrijf gaat voor kwaliteit, tegen een scherpe maar reële prijs. Als glazenwasserij en schoonmaakbedrijf in Hoofddorp zijn wij u graag van dienst.

Wij kunnen de wekelijkse schoonmaak van uw kantoor, winkel, appartementencomplex of schoolgebouw verzorgen. Tevens kunt u ons inschakelen voor schoonmaakklussen op afroep na bijvoorbeeld feesten en partijen, verbouwingen of voor het grondig reinigen van vloeren. Daarnaast verzorgen wij de glasbewassing van ramen en glaswanden. Wilt u uw wensen bespreken, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via telefoonnummer 023-2302012 of door middel van het invullen van ons offerteaanvraagformulier. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om kennis met u te maken. Wij kunnen dan uw locatie bekijken en wensen doorspreken om een overzichtelijke offerte voor u te maken. De prijzen die wij hanteren zijn trouwens altijd inclusief alle benodigde schoonmaakartikelen en –materialen. U komt daardoor nooit voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Dus als u een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp zoekt die voor kwaliteit gaat én rekening houdt met uw budget? Dan horen wij graag van u.