banner Y.Kooijman glazenwasser en schoonmaakbedrijf Overveen
offerte glazenwasser Overveen

Glazenwasser Overveen


Heeft u een glazenwasser in Overveen nodig?

Als professionele glazenwasserij staan wij graag voor u klaar. Wij werken al vele jaren als
glazenwasser in Overveen en omgeving en kennen de verscheidenheid aan woningen en bedrijven in de regio. Met deze ervaring onderscheiden wij ons en kunnen u daardoor een hoog kwaliteitsniveau bieden. Omdat steeds meer mensen kiezen voor kwaliteit, blijft onze klantenkring groeien en daar zijn wij trots op. Een mooier compliment dan tevreden klanten is er voor ons niet!

Wij werken met een team enthousiaste glazenwassers met een net voorkomen. Zij dragen bedrijfskleding waardoor ze voor u altijd goed herkenbaar zijn. Daarnaast doen zij het werk met plezier en dat ziet u in het resultaat. U kunt bij ons per bank betalen. Niemand ’s avonds aan de deur om contant af te rekenen, maar een factuur waar de werkzaamheden op vermeld staan. Wel zo overzichtelijk en veilig. U kunt ons vrijblijvend bellen voor een prijsopgave.

De voordelen op een rij:

  • Elke maand schone ramen
  • Behoud van uw houtwerk
  • Geen irritaties over vieze ramen
  • Professionele glazenwassers
  • Betaling veilig per bank

Een stukje over Overveen
Overveen is een dorp in de gemeente Bloemendaal en telt ongeveer 4.148 inwoners. Het dorp ligt ten westen van Haarlem in de provincie Noord-Holland. De oorspronkelijke naam van Overveen is Tetterode. Vanwege het schone duinwater waren er vroeger veel blekerijen en brouwerijen in Overveen. Een groot deel hiervan was eigendom van de familie Gehrels. De herinnering hieraan kun in vele straatnamen vinden. Ook is er een buurt in Overveen met de naam 'Blekersveld'. Het bekendste gebouw van Overveen is waarschijnlijk het Gemeentehuis Bloemendaal. Lokaal wordt dit prachtige witte gemeentehuis ook wel het Suikerpaleis genoemd. Landgoed Elswout is in de Gouden Eeuw in Franse stijl aangelegd en ligt ten zuiden van de dorpskern. Het park is later opnieuw in Engelse stijl aangelegd en tegenwoordig opengesteld voor het publiek. Aan de Zeeweg ligt eerbegraafplaats Bloemendaal welke bijna 350 Nederlandse verzetsstrijders uit de Tweede Wereldoorlog telt. Langs de zeeweg is er ook toegang tot het park De Kennemerduinen. Een bijzonder mooi dorp waardoor wij met plezier als glazenwasser in Overveen werken.